Ja som mésOpcions

logo-mes-opcionsNeix “mésOpcions”, la cooperativa mixta de consum i serveis que aglutina al seu voltant les principals cooperatives de serveis de Catalunya, donant accés a les seves persones sòcies a un ampli ventall d’alternatives de consum responsable de serveis. Nusos en formem part conjuntament amb d’altres entitats.
“mésOpcions” es construeix des de la sostenibilitat personal, social i ecològica, desenvolupant el mercat social i contribuint a l’articulació i la visibilització de l’economia social i solidària.
“mésOpcions” es sustenta sobre tres potes: creació de mercat social, compra conjunta i creació de comunitat.
Mercat social
La cooperativa ha signat nombrosos acords d’intercooperació i convenis de col·laboració amb cooperatives i empreses de l’economia solidaria per tal de facilitar l’accés al consum de serveis en el si de les empreses que ofereixen alternatives de consum responsable.
‘mésOpcions’ aglutina alternatives de consum responsable en els sectors de l’energia, les finances i assegurances, la comunicació, l’habitatge, la mobilitat i l’oci i salut. La xarxa de ‘mésOpcions’ està formada per les principals cooperatives de serveis de Catalunya.
Les persones sòcies de consum de ‘mésOpcions’ podran accedir al consum dels serveis oferts per les diverses cooperatives i empreses de l’economia solidària que formen part ed la xarxa. A més, les persones sòcies de les cooperatives amb les que s’han establert acords d’intercooperació i convenis, podran accedir al consum dels serveis oferts a la xarxa de ‘mésOpcions’.

ambits

Compra conjunta
No oblida l’accés i promoció d’alternatives responsables pel consum de béns, per això, ‘mésOpcions’ crea una plataforma de compra conjunta per donar accés als socis al consum, amb un preu cooperatiu, de béns ecològics, de proximitat i de comerç just.
Creació de comunitat
La creació d’alternatives de consum no es pot separar de l’articulació de nous espais de relació i satisfacció de necessitats, per això ‘mésOpcions’ també aposta per la creació de comunitat al voltant del projecte que permeti explorar noves formes de satisfacció comunitària de necessitats i de relació personal.
L’articulació de comunitat s’aconseguirà mitjançant l’oferta de serveis a les persones sòcies de ‘mésOpcions’. Concretament s’oferiran cursos de formació i activitats de lleure per tal de crear comunitat i aportar valor a la base social.
Una altra de les iniciatives en aquesta línia serà la creació d’una aplicació mòbil exclusiva per la base social que facilitarà i promocionarà el consum col·laboratiu, tant pel que fa a objectes com a temps.

“mésOpcions”, cooperativa de serveis

A més d’aquesta tasca de promoció d’alternatives de consum, la cooperativa també ofereix serveis a les cooperatives i empreses que formen part de la xarxa. Concretament s’ofereixen els serveis de Gestió i Activació Comercial, que es tracta de dur a terme campanyes de promoció, tant de les empreses com de serveis concrets, dintre de la base social a la que té accés ‘mésOpcions’.
La base social de la cooperativa arriba a unes 150.000 persones. L’Activació Comercial es fonamentarà en el màrqueting de continguts i el màrqueitng ètic, cercant noves formes de promoció que segueixen la línia d’exploració d’alternatives responsables.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s